Bio- og pillefyr

Installering af Bio- & Pillefyr

SA Varme- & Energiteknik ApS tilbyder levering og installering af bio- og pillefyr. Med et bio- og pillefyr sikrer du dig en effektiv og miljørigtig forbrænding, og du kan samtidig opnå betydelige besparelser på din varmeregning.

Få mange fordele med bio- og pillefyr

Har du et traditionelt olie- eller naturgasfyr, kan du, når du skifter til et bio- og pillefyr, opleve mange fordele. Et bio- og pillefyr er for eksempel en billigere løsning, da det ikke kræver særlig vedligeholdelse. Det er desuden mere miljøvenligt, da det udelukkende bruger træpiller, som er et CO² neutralt biobrændsel. Med et bio- eller Biowin pillefyr vil du altså få både en økonomisk og miljømæssig besparelse.

Professionel rådgivning

For at du kan føle dig sikker på, at bio- og pillefyret er den rette løsning i dit tilfælde, stiller vi hos SA Varme- & Energiteknik ApS vores erfaring til rådighed. Vi rådgiver således om, hvilken løsning der er mest rentabel for dig. Dette er din sikkerhed for en optimal løsning.

Har du yderligere spørgsmål til bio- & pillefyr er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kører i det meste af Jylland, herunder Grenå, Kolind, Randers.

Kontakt os

Ring eller skriv til SA Varme- & energiteknik ApS for råd og vejledning.

Vi besvarer gerne de spørgsmål du måtte have, og ønsker du gode råd og vejledning i forbindelse med dine varmeinstallationer – så tøv ikke med at ringe på telefon: +45 86 39 18 80 eller skriv til os.

Udfyld formularen her på siden, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.