Termografi

Termografi – Er din bolig isoleret nok?

Hos SA Varme- & Energiteknik ApS er vi specialister inden for termografi. Vi tilbyder termografisk undersøgelse af alle bygninger – store som små, og vi har i årenes løb udført opgaver for både private og erhverv.

Hvad er termografi?

Termografi er en effektiv måde, hvorpå temperaturmålinger ved hjælp af varmestråling kan udføres. Med en termografisk undersøgelse anvendes der et temperaturfølsomt kamera, som viser temperaturen på boligens overflader. Herved kan det ses, om der slipper varme ud – eller kulde ind.

Skal du være vores næste tilfredse kunde?

Ring på 86 39 18 80 og lad os tage en uforpligtende snak.

Termografisk undersøgelse – den gode løsning

Med termografi er det muligt at se, om din bolig er isoleret ordentligt, eller om den har brug for at blive tætnet eller efterisoleret. Ved hjælp af en termografisk undersøgelse kan SA Varme- & Energiteknik ApS med andre ord se, om der er behov for energiforbedringer, som kan mindske din varmeregning betydeligt. Termografi er altså første skridt på vejen til økonomisk besparelse.

Kontakt os

Ring eller skriv til SA Varme- & energiteknik ApS for råd og vejledning.

Vi besvarer gerne de spørgsmål du måtte have, og ønsker du gode råd og vejledning i forbindelse med dine varmeinstallationer – så tøv ikke med at ringe på telefon: +45 86 39 18 80 eller skriv til os.

Udfyld formularen her på siden, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.