Varmeanlæg

Varmeanlæg og forskellige varmesystemer

SA Varme- & energiteknik ApS kan hjælpe dig eller din virksomhed med service og vedligehold på alle former for varmeanlæg.

Mange forskellige varmesystemer

Vi servicerer vores kunder med store og små opgaver, som vedrører eftersyn og vedligehold af blandt andet:

  • Oliefyr
  • Pillefyr
  • Biofyr
  • Stokerfyr
  • Solvarmeanlæg
  • Varmepumper

Er dit varmeanlæg ikke nævnt på listen, så hold dig ikke tilbage for at kontakte os alligevel. Vi har bred erfaring med mange forskellige varmesystemer, og kan med stor sikkerhed også hjælpe dig eller din virksomhed.

Service sikrer driften

Når Kong Vinter for alvor har gjort sit indtog, er man afhængig af et stabilt og velfungerede varmeanlæg. Særligt de seneste vintre har været hårde, og gjort varmeanlægget uundværligt.

Gennem regelmæssige eftersyn af varmeanlægget kan du sikre en stabil forsyning af varme. Hos SA Varme- & energiteknik ApS servicerer vi dit eller din virksomheds varmeanlæg fra gang til gang, ligesom vi naturligvis også gerne laver en fast aftale. På den måde kan du være sikker på at have de bedste forudsætninger for, varmeanlægget fungerer hele vinteren igennem.

Har du eller din virksomhed brug for et eftersyn af varmeanlægget, så kontakt SA Varme- & energiteknik ApS allerede i dag.

Udskiftning og nyetablering af varmeanlæg

SA Varme- & energiteknik ApS kan hjælpe dig med både udskiftning af eksisterende varmeanlæg, ligesom vi også kan sørge for korrekt installation af alle typer varmeanlæg i nybyggeri.

Spar penge

Oliepriserne stiger og stiger. Derfor vil udskiftning af traditionelle oliefyr ofte være en investering, som tjener sig selv hjem igen. For udover at nye varmeanlæg er mere miljøvenlige, så udnytter de ofte energien langt bedre. Det giver både grøn samvittighed og mere luft i varmebudgettet.

De optimale dimensioner og den bedste indretning af varmesystemet er meget afhængig af sammenhængen. Derfor tilbyder vi naturligvis grundig og kompetent rådgivning, før du vælger nyt varmesystem. Det giver sikkerhed for at valget af varmeanlæg er det helt rigtige.

Kontakt os for yderligere oplysninger
Ønsker du at vide mere om udskiftning eller nyetablering af varmeanlæg, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os.

SA Varme- & energiteknik ApS er din lokale certificerede tekniske ekspert. Vi har både kompetencerne og erfaringen til at gennemgå din eller din virksomheds bygning, og efterfølgende give en god faglig vurdering af blandt andet isolering og vinduer.

Rådgivning fra SA Varme- & energiteknik ApS giver dig eller din virksomhed afklaring over energiforbruget. Men samtidig giver vi også gode forslag til, hvordan du eller din virksomhed kan opnå besparelser på varmeregningen.

Ud fra den ønskede økonomi og de gældende rammer sørger vi for at give brugbar rådgivning, som du kan vælge at udmønte i konkrete tiltag, der kan betale sig.

Alle muligheder

Vi rådgiver om hele paletten af muligheder:

  • Fornyelse af varmeanlægget til mere moderne løsninger
  • Renovering eller efterisolering af bygningen
  • Renovering af varmeanlæg

Får du eller din virksomhed rådgivning fra SA Varme- & energiteknik ApS, kan du være sikker på at få ren besked. Vores interesse er udelukkende i at skabe de bedste løsninger for vores kunder.

Vælg en grøn løsning

Energibesparende tiltag giver både grøn samvittighed og mere luft i varmebudgettet. Vi kan sørge for, at du eller din virksomhed får et energivenligt varmeanlæg, som giver alle fordelene. Her på hjemmesiden kan du blandt andet også læse mere om varmepumper, som er en moderne og effektiv løsning, der giver et lavere energiforbrug.

Kontakt SA Varme- & energiteknik ApS, hvis du ønsker mere information om rådgivning i varmeforbrug og varmeanlæg.

Kontakt os

Ring eller skriv til SA Varme- & energiteknik ApS for råd og vejledning.

Vi besvarer gerne de spørgsmål du måtte have, og ønsker du gode råd og vejledning i forbindelse med dine varmeinstallationer – så tøv ikke med at ringe på telefon: +45 86 39 18 80 eller skriv til os.

Udfyld formularen her på siden, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.